Godt i gang?

Hei!

Nå sitter jeg oppe i Trondheim, ca. en måned etter jeg flyttet opp hit, og jeg har funnet meg godt til rette. Det meste har falt på plass av seg selv, og det kjennes veldig riktig.

Det eneste som mangler nå er motivasjon til studie, noe jeg regnet med skulle komme av seg selv. Men der tok jeg feil. Jeg har jo startet på NKH (Norges Kreative Høyskole) og går bachelor innen journalistikk, noe jeg syns er veldig spennende og morsomt. Men forskjellen fra vgs til høyskole er overraskende stor, i hvert fall i forhold til hva jeg trodde. Så og si ingenting er obligatorisk og ingen henger over deg for at du skal fullføre oppgaver eller møte opp til forelesninger, og forventningene er mye høyere. Men da er det bare å ta seg sammen og gjøre rutiner ut at skolearbeidet, slik som alt annet! Studiet i seg selv er jo veldig spennende, så det bør ikke bli et stort problem. 

Etter jeg flyttet har jeg også allerede vært hjemme en tur, for å være med i konfirmasjon/bursdag for søskenbarnet mitt. Det var veldig hyggelig, og jeg merker allerede nå at jeg setter mer pris på tiden med familien og vennene hjemme, siden jeg ikke ser de hver dag slik som før. 

 

♥ M

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malin Sættem

Malin Sættem

18, Trondheim

18 år gammel journaliststudent, bor og studerer i Trondheim.

Kategorier

Arkiv

hits