Flink pike

Hei igjen! 

Nå har jeg kommet meg ut av dusjen etter en god treningsøkt, og venter på at lunsjen skal bli klar. Er virkelig deilig å komme seg opp om morgenen og gjøre unna treningsøkten før klokka slår 12. 

Resten av dagen skal brukes til å bli en flink pike og komme à jour med lesing av pensum, under et varmt pledd med flere kopper te. Tiden går veldig fort og snart skal vi over på et nytt emne, og da er det dumt å henge igjen. I teorien skal vi lese 50-100 sider pensum HVER DAG. Jeg har ikke akkurat vært noe skolelys tidligere år, så det kommer nok til å bli en utfordring.. Men som med det meste går det greit så lenge man kommer i rutiner med det.

♥ M

5 kommentarer

amaliebjerke

22.09.2015 kl.13:57

Lykke til! Jeg prøver å gjøre leseøktene mest mulig koselig med te, teppe og gjerne litt peiskos - da føles det ikke såå ille :)

Pia Vinningland

22.09.2015 kl.15:22

Kjenner GODT til det med lesing.. for å være helt ærlig, så har jeg ikke lest en eneste siden en gang enda... Jeg studerer det samme som deg, og med tanke på hvor mye jeg bør lese hver dag, bør jeg sette opp giren, hehe :)

Ps. hvor er de peeeene marble-lysene fra?

Malin Sættem

22.09.2015 kl.15:43

Pia Vinningland: Åja, så morsomt! Hvilken skole studerer du på? :) Det er jeg veldig usikker på.. Fant de på loftet hos pappa, så er nok relativt gamle haha..

Kine Emelie Dalemo Vestvik

22.09.2015 kl.16:00

Sliter også litt med å henge med på pensum, men skal også ta et skippertak i dag (og resten av uka), og prøve å få med meg alt :-) Har også en semesteroppgave som skal leveres om en uke, så må vel komme i gang.. Håper du får en fin tirsdagskveld!

Pia Vinningland

22.09.2015 kl.16:11

Okeida, haha. Jeg går på UiS :)

Skriv en ny kommentar

Malin Sættem

Malin Sættem

18, Trondheim

18 år gammel journaliststudent, bor og studerer i Trondheim.

Kategorier

Arkiv

hits