Årets første pressepub

Hei!

Dagen i dag har blitt brukt til så og si ingen verdens ting. Sov til jeg våknet av meg selv, og etter det har jeg bare vært på trening, spist mat og plukket ned klær fra tørkestativet. Merkelig at man kan fylle en 4 - 5 maskiner med tøy, og likevel føle at man ikke har noen klær å bruke. Men uansett. Ikke noe vi trenger å gå mer inn på med andre ord, haha.. 

I går var jeg jo som sagt på pressepub med Trondheim Journalistlag, og der hørte vi på Jonas Alsaker Vikan snakke om hvordan han avslørte norske dopselgere på det mørke nettet. Jeg må si at det var veldig spennende. Jeg har jo lest begge sakene han har skrevet om dette, så moro å høre hvordan han fikk det til! Det var første gangen jeg var med på det, og jeg trodde helt ærlig at det skulle bli litt stivt og tørt. Det kan jeg bare avkrefte med en gang, for det var kjempe god stemning, tross litt dårlig oppmøte. Skal ikke mer til enn et par øl og gode gjester for å ha det koselig. 
Pressepuben ble forresten holdt på Graffi ved Olav Tryggvasons gate, har heller aldri vært der før, men veldig koselig og fint sted OG ikke minst veldig fint innredet, holly moly!!

Kjipe mobilbilder, men bedre enn ikke noe.. Right?

4 kommentarer

emmajk

30.09.2015 kl.19:21

Det så veldig koselig ut der!

Norwegian Cupcake

30.09.2015 kl.19:56

Så ut som et stilig sted! Gøy :-)

Ha en fin kveld :-)

Ida Nesby

30.09.2015 kl.21:04

Hørtes gøy ut! :)

Sofie Caroline Nilsen

30.09.2015 kl.22:19

Så veldig hyggelig ut der :)

Skriv en ny kommentar

Malin Sættem

Malin Sættem

18, Trondheim

18 år gammel journaliststudent, bor og studerer i Trondheim.

Kategorier

Arkiv

hits