Alt og ingenting

Klokken har nå passert halv tre. Jeg sitter og lakker neglene mine, og jeg har vel egentlig gitt opp tanken på søvn i natt. Må bryte meg opp igjen om snaue fire timer uansett for å roadtrippe hjem, og vet at jeg da er mindre gretten med null søvn enn bare noen få timer. Jeg sitter bare å tenker på alt og ingenting. Mest ingenting. Hører på musikk og sjekker tumbler. Kom over en haug med bilder fra New York, og begynte å tenke på hvor annerledes livet mitt hadde vært om jeg hadde valgt å ta studiene mine der. For det var jo det som var planen - og drømmen min. Etter vgs skulle jeg til nyc og aldri flytte hjem igjen, og jeg må si at det fortsatt er drømmen min. Jeg kjenner jeg angrer litt - ganske mye -  på at jeg ikke var tøff nok til å velge den veien. Ikke at jeg mistrives i Trondheim, hverken med byen eller studiene, men det er jo ikke the big apple! 

Jeg tar jeg selv ofte i å søke opp skoler og studier i NYC og sitter og drømmer og tenker. Jeg har jo på en måte bundet meg til tre år, enten i Trondheim, Oslo eller Bergen. Og det har jeg virkelig tenkt å fullføre, men etter det sitter jeg igjen med null planer og jeg håper at jeg da har samlet meg nok mot til å reise over Atlanter´n og forhåpentligvis realisere den drømmen. En dag skal jeg sitte i en liten leilighet i en blokk i NYC og se utover skyskrapere og lys, og kjenne følelsen av at jeg har virkelig lykkes!


Apropos New York! Jeg oppfordrer dere alle til å følge "Humans Of New York" på Facebook! Det er en som både fotograferer og snakker med folk i nyc, og forteller deres historier. MEN akkurat nå er han i Europa, og forteller flyktningenes historier. Både gode bilder og god tekst, så kikk innom en tur! :-)

♥ M

Én kommentar

Norwegian Cupcake

02.10.2015 kl.17:53

Skjønner så godt at du vil over å studere. Det virker virkelig fantastisk gøy. En opplevelse for livet.

Ha en nydelig kveld!

Skriv en ny kommentar

Malin Sættem

Malin Sættem

18, Trondheim

18 år gammel journaliststudent, bor og studerer i Trondheim.

Kategorier

Arkiv

hits