Wups da

Long time, no see! Er det ikke det man sier?

Ser visst ut til at bloggingen min stoppet seg opp litt fortere enn forventet. Men sånn skjer. Etter jeg var hjemme første gangen, har det skjedd en del, eller ingenting, har nå i alle fall prioritert å gjøre en del eller ingenting i det siste. Har jeg bare rukket å feire overraskelsesbursdag for ei venninne, tatt en ekstra høstferie på hytta med Ida, blitt ferdig og gått igang med eksamen og hatt weekend-besøk av mamsen. Så kan vel bli enig med meg selv om at det kanskje ikke er såå mye som har skjedd i det siste. 

I går fikk vi utlevert nest siste eksamen dette semester (halleluja), som vi nå skal jobbe med i en uke før vi går rett på siste eksamen. Skal bli godt å bli ferdig med de fire første temaene i bacheloren og en god ferie hjemme med kjente og kjære. 

 


Slik har da mine siste uker (måneder?) sett ut. I hvert fall det som er verdt å dele.

Jeg nevnte jo at når jeg var hjemme skulle jeg huske kameraet mitt, slik at det ble skikkelige bilder her. Og det gjorde jeg, men... Jeg har rotet vekk kabelen som gjør at jeg får bildene over til macen, såå er sånn ca der jeg startet. Men det kan fikses, så håper lysten min til å skrive kommer tilbake med den. Blogger jo først og fremst for å forbedre skrivingen min i forhold til studiene så er jo ingen krise uten, bare litt mer stas ;-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Malin Sættem

Malin Sættem

18, Trondheim

18 år gammel journaliststudent, bor og studerer i Trondheim.

Kategorier

Arkiv

hits